Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Bevrijdingspop Rotterdam

Bevrijdingsfestivals 2024: Vrijheid vieren in heel Nederland

Gratis en voor iedereen

Op zondag 5 mei 2024 wordt in heel Nederland het Bevrijdingsfestival gevierd. Bevrijdingsfestival Zuid-Holland vindt plaats in het Euromast Park in Rotterdam en is gratis toegankelijk voor iedereen. Bevrijdingspop Haarlem viert dit jaar haar 35-jarig jubileum en vindt plaats in de Haarlemmerhout in Haarlem.

Het Bevrijdingsfestival in Rotterdam is uitgegroeid tot het grootste gratis toegankelijke openluchtfestival van Nederland. Vorig jaar trok het festival meer dan 200.000 bezoekers.

De line-up van Bevrijdingspop Haarlem is nog niet bekend, maar vorig jaar stonden onder andere Jett Rebel, Di-rect en Kensington op het programma.

Vrijheid vieren

Op Bevrijdingsfestivals wordt de bevrijding van Nederland van de Duitse bezetting in 1945 gevierd. Tijdens de festivals zijn er optredens van artiesten, worden er films vertoond en zijn er allerlei activiteiten voor jong en oud.

De Bevrijdingsfestivals zijn belangrijk voor het vieren van de vrijheid en het herdenken van de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Ze bieden een mooie gelegenheid om samen te komen en de vrijheid te waarderen.


Comments